Amazon Anytime ќе му се спротистави на Facebook Messenger

Amazon најверојатно развива сопствена апликација за допишување која треба да му се спротистави на Facebook Messenger но, и останатите десетици конкуренти како Viber, WhatsApp, Skype и многу други. Засега нема детали по што Amazon Anytime ќе се разликува од конкурентите, но може да се претпостави дека ќе има вградени функции за полесен шопинг онлајн како и пристап до мултимедијалните содржини на ...