Деформаторите подрачна единица на СДСМ, ја користат нивната логистика

Наместо интелектуална и кадровска проникливост, главната ударна тупаница на деформаторите станува Џабир и проект изникнат од кујните на СДСМ. Па така тие спроведуваат наводна дебата токму на Цивил, проект на СДСМ и СОРОС Очигледно СДСМ и нивните спонзори однадвор се главната потпора на вештачки создадената група незадоволници за кои најважна е фотелјата и парите, наместо демократијата и ...