Претставата „Име“ театарот „Комедија“ на „Охридско лето“ ќе ја игра на затворена сцена

Поради неповолните временски услови театарската претстава „Име“ на НУ „Театар Комедија“ закажана за утревечер на програмата на „Охридско лето“, наместо на отворена сцена на Предворјето на Света Софија ќе се игра на Големата сцена на Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид.Истовремено во соопштението од Фестивалот „Охридско лето“ се наведува дека наместо во предвидениот термин од 22:30, ...