Град Скопје

Утре /23.07.2017 година, недела/ во 12 часот, на улицата Тодор Чангов (пред ресторанот Рагуза 919), ќе биде означен почетокот на градежните работи за ...
сите 44 | | | веќе видена

Градот Скопје и Општина Карпош започнаа акција за расчистување на голема неуредена површина долж улицата „Васил Чакаларов“. Станува збор за површина од ...
сите 21 | | | веќе видена

Утре /22.07.2017 година, сабота/ во 10 часот, на крстосницата на улица Сарај со патот кон води кон н.м. Љубин, ќе биде означен почетокот на градежните работи ...
сите 44 | | | веќе видена

Утре /21.07.2017 година, петок/ во 10 часот, на крстосницата помеѓу бул. „Христијан Тодоровски Карпош“ и улица „Втора македонска бригада“ (кај здравствениот ...
сите 44 | | | веќе видена

Утре /20.07.2017 година, четврток/ во 10:30 часот, во салата за состаноци на Градоначалникот на Град Скопје (бул. Илинден 82, барака 4), градоначалникот Коце ...
сите 44 | | | веќе видена

Градот Скопје во рамки на реализацијата на проектот за нова велосипедска инфраструктура „Скопје Велоград 2017“, изминатиов период работи на велосипедските ...
| | веќе видена

Градоначалниците на Град Скопје и Општина Кисела Вода, Коце Трајановски и Билјана Беличанец Алексиќ, денеска /10.07.2017 година, понеделник/ извршија увид во ...
сите 48 | | | веќе видена

Во петок /21.07.2017 година/ во 10 часот во Салата на Советот на Град Скопје, ќе се одржи јавна расправа во рамките на проектот ‘’Подготовка на потребни ...
сите 25 | | | веќе видена

Денеска /17.07.2017 година, понеделник/ започнаа градежните работи на реконструкцијата на главната улица во населеното место Глумово во Општина Сарај. На ...
сите 48 | | | веќе видена

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановск, градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски и генералниот директорот на ЕЛЕМ, Христијан Мицковски, ...
сите 32 | | | веќе видена

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина, од физички и правни лица кои ...
сите 33 | | | веќе видена

Утре /17.07.2017 година, недела/ во 11 часот, градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски ќе присуствува на почетокот на реконструкцијата на главната ...
сите 44 | | | прочитана: 352 | веќе видена

Утре /16.07.2017 година, недела/ во 12 часот, во канцеларијата за состаноци на градоначалникот на Град Скопје /бул. Илинден 82, барака 4/ градоначалникот на ...
сите 44 | | | веќе видена

Градот Скопје и јавните претпријатија интензивно работат на терен во пресрет на Супер купот на УЕФА, коишто ќе се одржи на Националната арена „Филип Втори“ на ...
сите 61 | | | веќе видена

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски, денеска /14.07.2017 година, петок/ присуствуваа на ...
сите 42 | | | веќе видена

next