Банда од 30-тина луѓе нападнале татко и син на кампување

Завчера околу 12 часот во полициската станица Прилеп, 46-годишниот Т.С. од Скопје пријавиле дека истиот ден бил нападнат од група од околу 20-30 лица, информира Министерството за внатрешни работи.- Додека кампувал со шатор поставен во паркот кај Могилата на непобедените заедно со своето семејство, му пришле две непознати лица, прашувајќи го за некои девојки, а потоа влегле во соседниот шатор, ...