Vlado Janevski // Kadmo Beach & Club

ЧАИРСКИOТ РOМАНТИЧАР - ВЛАДO ЈАНЕВСКИ ВO *KADMO BEACH & CLUB* ВЛАДO ЈАНЕВСКИ СО БЕНД КОЈ ГО СОЧИНУВААТ ПOЗНАТИ МАКЕДОНСКИ МУЗИЧАРИ И ТОА: ДАМЈАН ПЕЈЧИНOВСКИ ...
 • Kadmo Beach & Club, Ohrid
 • 22:00:00 , 25 Јул, 2017 до 03:00:00 , 26 Јул, 2017
 • Kadmo Beach & Club
 • 228 доаѓаат, 450 можеби
 • EVENT_PARTY
 • One Love Tour / Ohrid

  Ви ја претставуваме “One Love” турнејата! Преку музиката на групи и изведувачи од двете соседни, блиски земји, со многу сличен јазик, ќе Ви докажеме дека ...
 • Plaza Park Ohrid
 • 21:00:00 , 26 Јул, 2017 до 02:00:00 , 27 Јул, 2017
 • купете билети овде
 • One Love Tour MK
 • 345 доаѓаат, 339 можеби
 • Седумте Рилски Езера и врвот Маљовица (2.729мнв)

  ДПС Трансверзалец од Скопје на 17 и 18 Јуни 2017 организираше посета на планината Рила во Бугарија и акции за искачување на Седумте Рилски Езера и врвот ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 05:00:00 , 29 Јул, 2017 до 22:00:00 , 30 Јул, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 23 доаѓаат, 227 можеби
 • Tequila Night & Mexican Food

  По повод интернационалниот Текила ден Дистрикт бар и ресторан го организираат најдоброто случување во градот! Многу маргарити, освежување, играње со KaDance и ...
 • Distrikt Bar & Kitchen, Skopje
 • 21:00:00 , 24 Јул, 2017 до 00:01:00 , 25 Јул, 2017
 • Distrikt Bar & Kitchen
 • 23 доаѓаат, 144 можеби
 • Плат (2.398мнв)

  ДПС ТРАНСВЕРЗАЛЕЦ организира искачување на врвот Плат на 23 Јули 2017 год. Врвот Плат се наоѓа на планината Шар Планина, висок е 2.398 метри надморска ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 06:30:00 , 23 Јул, 2017 до 18:00:00 , 23 Јул, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 16 доаѓаат, 139 можеби
 • OHRID Summer Season Opening

  ♚ SCI FI ♚ OHRID CLUB HAREM 🐠 Summer Season Opening 🐠 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ◥ Taste the fantastic flavor of Ohrid"s P.L.U.R.E dance floor. We'll ...
 • Night Club Harem, Ohrid
 • 23:59:00 , 22 Јул, 2017 до 05:00:00 , 23 Јул, 2017
 • Trajkovski Kodra Voislav
 • 32 доаѓаат, 77 можеби
 • Sugar Lobby во Охрид

  Room 313 and De:sonanz Festival во Охридско клубско издание, заедно со првата дама на белградската техно сцена - Sugar Lobby. Слаѓана Цирјак (Sugar Lobby) e ...
 • Night Club Harem, Ohrid
 • 00:00:00 , 26 Јул, 2017 до 06:00:00 , 27 Јул, 2017
 • Room 313
 • 29 доаѓаат, 66 можеби
 • Love & Happiness - 10-то јубилејно издание

  Во пресрет на јубилејното 10. по ред издание на фестивалот “Love and happiness”, закажан на 22 јули, а кој традиционално се одржува на плажата Градиште во ...
 • Gradiste Beach, Ohrid
 • 21:00:00 , 22 Јул, 2017 до 00:00:00 , 05 Авг, 2017
 • купете билети овде
 • Инфо Македонија
 • 34 доаѓаат, 47 можеби