• БЛА БЛА КЛУБ - Јавен Алтернативен Простор, Skopje
 • 21:00:00 , 19 Јул, 2017 до 23:59:59 , 19 Јул, 2017
 • БЛА БЛА КЛУБ - Јавен Алтернативен Простор
 • 22 доаѓаат, 79 можеби
 • EVENT_PARTY
 • Настанот е завршен
 • Друштвени игри со алкохол, награди и луда журка без ограничувања. Цените на сите пијачки по 70 ден, Дојдете да се направиме ЛОМ...

  Настани во близина (1км)

  Отворен ден во Скопје Лаб

  Центарот за иновации на Град Скопје - Скопје Лаб во понеделник во периодот од 11 до 13 часот организира отворен ден на кој сите заинтересирани граѓани може да ...

  Лига Лезет III

  По трет пат во Бла Бла Клуб, Лига Лезет со DJ Ardi и Natty Fiyah SS DJ Ardimann го започнува своето творештво на 16 год. кога започнува да работи како спикер ...