• Menada, Skopje
 • 11:00:00 , 18 Јул, 2017 до 13:00:00 , 18 Јул, 2017
 • Национален младински совет на Македонија - НМСМ / NYCM / KRNM
 • 60 доаѓаат, 103 можеби
 • Настанот е завршен
 • Национален младински совет на Македонија во партнерство со Младински образовен форум и Млади европски федералисти на Македонија Ве поканува на јавната дебата „Патоказ за младинските приоритети“. Целта на настанот е покревање на дискусија за младинското учество и организирање, како и давање препораки за подобрување на положбата на младите во Македонија.Говорниците ќе дадат осврт и на креираните препораки на граѓанскиот и младинскиот форум кој се случи во Трст, како и препораки за Регионалната канцеларија за младинска соработка на Западен Балкан. Агенцијата за млади и спорт ќе го претстави својот план за работа и соработка со младинските организации и младите, како и механизмите за нивно учество во процесите на носење на одлуки. Говорници на младинската конференција ќе бидат:Панел 1: Н.Е. г-ѓа Кристине Д. Алтхаузер, Амбасадорка – Германската амбасада во Македонија;Н.Е. г-дин Кристијан Тимониер, Амбасадор – Француска амбасада во Македонија;Дарко Каевски, Директор – Агенција за млади и спорт;Блажен Малески, Претседател – Национален младински совет на Македонија;Панел 2Ивана Туфегџиќ, Пратеничка – Собрание на Република Македонија;Дона Костуранова, Извршна директорка – Младински образовен форум; учесничка на Форумот за граѓанско општество во Трст;Владимир Ѓоргиевски, Координатор – ЦЕД Теарце; учесник на младинска конференција во Трст;Анелија Митрова, Координатор – Младински сојуз – Крушево; учесничка на младинска конференција во Трст.

  Настани во близина (1км)

  Tequila Night & Mexican Food

  По повод интернационалниот Текила ден Дистрикт бар и ресторан го организираат најдоброто случување во градот! Многу маргарити, освежување, играње со KaDance и ...
 • Distrikt Bar & Kitchen, Skopje
 • 21:00:00 , 24 Јул, 2017 до 00:01:00 , 25 Јул, 2017
 • Distrikt Bar & Kitchen
 • 23 доаѓаат, 144 можеби
 • Rapha Women’s 100 - Skopje

  Ајде заедно да извозиме 100км. Во Недела, на 23ти Јули, да се придружиме на глобалниот настан "Rapha Women's 100" чија цел е да инспирира илјадници жени околу ...
 • Skopje
 • 07:30:00 , 23 Јул, 2017 до 16:00:00 , 23 Јул, 2017
 • Tina Nestoroska
 • 20 доаѓаат, 22 можеби
 • BIH / PRT / MKD - Nederland

  Oefenwedstrijd van het Nederlands mannenteam in het Vierlandentoernooi van Skopje. Tegenstanders zijn Bosnië en Herzegovina, Portugal en gastland Macedonië. ...
 • Skopje
 • 20:00:00 , 23 Јул, 2017 до 22:00:00 , 23 Јул, 2017
 • Oranje Basketball
 • 3 доаѓаат, 7 можеби
 • BIH / PRT / MKD - Nederland

  Oefenwedstrijd van het Nederlands mannenteam in het Vierlandentoernooi van Skopje. Tegenstanders zijn Bosnië en Herzegovina, Portugal en gastland Macedonië. ...
 • Skopje
 • 20:00:00 , 22 Јул, 2017 до 22:00:00 , 22 Јул, 2017
 • Oranje Basketball
 • 2 доаѓаат, 5 можеби
 • ЧАРЛИ ВО ГАРСОН

  Сабота, Dejan Charley Trpkovski во Гарсон . Викенд промоции: Шоферхофер или Лефе и Начос 250 ден. Точено Лашко // Скопско 1 литар 180 ден. 1л вино наливно ...
 • ROCK BAR GARSON, Skopje
 • 22:00:00 , 22 Јул, 2017 до 01:00:00 , 23 Јул, 2017
 • ROCK BAR GARSON
 • 2 доаѓаат, 0 можеби