• Terazza Aquarius, Ohrid
 • 21:30:00 , 17 Јул, 2017 до 23:59:00 , 17 Јул, 2017
 • Vladimir Cetkar
 • 129 доаѓаат, 231 можеби
 • Настанот е завршен
 • Традиционален концерт на Владимир Четкар повод роденденот на култната Тераса Аквариус!Резервации на 075 425 251/076 425 251Настапуваат:Владимир Четкар - гитара, вокал, композицииДемир Кантуровски - трубаБорислав Веселинов - тенор саксофонФилип Стевановски - тромбонМартин - бас гитараВиктор Филиповски - тапани

  Настани во близина (1км)

  OHRID Summer Season Opening

  ♚ SCI FI ♚ OHRID CLUB HAREM 🐠 Summer Season Opening 🐠 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ◥ Taste the fantastic flavor of Ohrid"s P.L.U.R.E dance floor. We'll ...
 • Night Club Harem, Ohrid
 • 23:59:00 , 22 Јул, 2017 до 05:00:00 , 23 Јул, 2017
 • Trajkovski Kodra Voislav
 • 32 доаѓаат, 77 можеби
 • Sugar Lobby во Охрид

  Room 313 and De:sonanz Festival во Охридско клубско издание, заедно со првата дама на белградската техно сцена - Sugar Lobby. Слаѓана Цирјак (Sugar Lobby) e ...
 • Night Club Harem, Ohrid
 • 00:00:00 , 26 Јул, 2017 до 06:00:00 , 27 Јул, 2017
 • Room 313
 • 29 доаѓаат, 66 можеби
 • Love & Happiness - 10-то јубилејно издание

  Во пресрет на јубилејното 10. по ред издание на фестивалот “Love and happiness”, закажан на 22 јули, а кој традиционално се одржува на плажата Градиште во ...
 • Gradiste Beach, Ohrid
 • 21:00:00 , 22 Јул, 2017 до 00:00:00 , 05 Авг, 2017
 • купете билети овде
 • Инфо Македонија
 • 34 доаѓаат, 47 можеби
 • IAESTE Ohrid Weekend 2017

  Ready for some fun on the coast of Ohrid lake? It is one of Europe's deepest and oldest lakes, preserving a unique aquatic ecosystem that is of worldwide ...
 • Ohrid
 • 08:00:00 , 28 Јул, 2017 до 21:00:00 , 02 Авг, 2017
 • IAESTE Macedonia
 • 27 доаѓаат, 38 можеби