Николовски: Неплатени половина милион евра за членарина во меѓународните организации

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување или губење на правото на глас, соопшти министерот за земјоделство, шумарство и водостпанство Љупчо Николовски.По подмирувањето на долгот кон ФАО од над 30.000 евра минатиот месец, денеска, ...